Articole

Articole

Un colind de speranță pentru copiii din Cupcui

„Lăsaţi copilaşii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci Împărăţia cerurilor este a* celor ca ei.”

Istoriile copilașilor din Centrul de plasament din Cupcui ne-au copleșit și nu am putut fi indiferenți față de ei. La vârste fragede de 5 – 7 ani, acei copii au gustat din murdăria păcatului – durere, violență, lacrimi și descurajare.

Dumnezeu ne-a binecuvântat cu multe daruri și în data de 18 decembrie am încercat să fim o binecuvântare pentru toți copiii din acest centru. ”Imnuri de speranță” au fost în vizită la ei . Împreună cu Biserica Adventistă din Leova le-am oferit muzică și cadouri nu doar copilașilor, dar și administrației.

”Ieri vizitând ”Providența” am avut plăcerea să ascultăm corul bisericii locale care au cântat pentru copii, – a zis administrator centrului, Kathryn Harrell. A fost o frumusețe și o binecuvântare să-i asculți  și o binecuvântare să vezi biserica din localitate în acțiune. „Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Leova are unele din cele mai frumoase voci!” – a subliniat unul din fondatorii Centrului.

Cât despre noi, membrii corului, am rămas profund impresionați și mulțumiți de lucrarea la care ne-a chemat Dumnezeu. Credem și sperăm că și inima copiilor a fost atinsă de Duhul lui Dumnezeu prin muzică.

Ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze în continuare lucrarea Centrului de plasament de copii din Cupcui.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *